Duygu Çetinkaya Kimdir Biyografisi Kaç Yaşında ?

Duygu Çetinkaya; 13 Ocak 1986 tarihinde Türkiye’ nin Denizli keninde dünyaya gelmiş profesyonel oyuncudur.

 

Eğitim hayatı bir hayli başarılı geçen Duygu Çetinkaya; lise eğitimi gördüğü esnasında İsveç’ e gitmiştir. Orta eğitimini orada tamamlayan Çetinkaya ; okul bitiminde hemen Türkiye ye dönmüş ve burada İktisad bölümü İdari bilimler fakültesini başarıyla tamamlamıştır. Eğitim hayatının ardından sinema sektörüne gönül vermiştir. Burada birçok dizide ve sinema filminde rol almıştır. Aynı zamanda bir dönem sunuculuk da yapmıştır.  O sıralar gerek program sunarken ki herkesi kendine bağlayışı gerekse gösterdiği aşırı sevecen tavrı ile halkın gözünde oldukçe sevilmiş ve geniş kitlelerce ün kazanmıştır. Çetinkaya; geçen yıllarda düzenlenen Elit ödül töreninde geleceği olan oyuncu olarak seçilmiştir.

 

Aksiyonu, adrenalini ve hayatı uç taraflarında devam ettirmeyi seven oyuncu Duygu Çetinkaya  Acun Ilıcalı’ nın sunuculuğunu yaptığı survivor  adındaki macera  yarışmasına katılmıştır. Başarılı oyuncu Çetinkaya, orada  gösterdiği agresif ve baskın hareketleri ile pek de sağlıklı olmayan bir ün yapmıştır.

4 Yorum

Yorum Yapın
  1. ben duyguyu cok seviyorum.o survuvirdan cikti diye artik ona bakmiyorum.acun ilicali hep haksizlik yapiyor hep unlulerin tarfini tutuyor.bu gidisle ginullulerin kazanmasi cok zor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.