Yolanthe Sneijder-Cabau Kimdir Kaç Yaşında ?

Yolanthe Cabau van Kasbergen 19 mart 1985 tarihinde İspanya İbiza’da doğdu. Babası İspanyol Annesi Hollandalıdır. Oyunculuk ve Sunuculuk işleri ile uğraşmaktadır. Yolanthe Cabau ‘nun babası varlıklı bir adamdı. İspanya’da birçok bar, restaurant vs. şirketleri bulunmaktaydı. Ancak bir süre sonra uyuşturucuya yönelmesiyle hayatı tamamen tersine dönmüştür. Büyük Maddi sorunlar yaşamış ve iflas etmiştir. Bu durumu aile hayatına da yansımıştır. Bu sebepten dolayı Yolanthe Cabau küçük yaşlarda babasından şiddet görmüştür. Nitekim en sonunda Annesi ile birlikte Hollanda’ya taşınmışlar.

 

Burada eğitim hayatını sürdüren Yolanthe Cabau Liseden mezun olduktan sonra Oyunculuğa yönelmeye başlamıştır. Kendisinin 7 öz 5 de üvey olmak üzere 12 kardeşi vardır. Bunun yanı sıra Yolanthe Cabau pek çok dizide rol almıştır. Hollanda da 2006 – 2007 – 2009 yıllarında En seksi kadın seçilmiştir.

 

Jan Smit ile 2007 yılına kadar ilişki yaşamıştır. Bu ilişki 2009 yılında sona ermiştir. Jan Smit’ten ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra Ünlü futbolcu Wesley Sneijder ile tanışmıştır. Bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan ikili 17 Temmuz 2010 ‘da nikah masasına oturmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.