Kaan Tangöze Kimdir Kaç Yaşında ?

1973 İstanbul doğumlu duman grubunun gitarist ve solisti Kaan Tangöze, Bilkent üniversitesi otel yönetimi bölümündeki lisans eğitiminin ardından ABD’deki Seattle Üniversitesi’nde ekonomi üzerine yüksek lisansını tamamladı. 8 yaşındayken babasının aldığı piyano ile birlikte müzikle ilk tanışması gerçekleşmiş oldu. 14 yaşında elektrogitar çalmaya başladı.

 

İçerisinde yer aldığı “duman” grubunda 5 stüdyo albümü, 2 konser albümü bulunan Kaan Tangöze, Avrupa’da düzenlenen bir yarışmada ikinci olarak popülerliğini arttırmıştır. Beni yak, bu akşam, helal olsun gibi birçok parçası ile kitleleri kendine hayran bırakmıştır.

 

Kaan Tangöze uğruna bir parça bestelediği eski sevgilisi “ahu Paşa Kaya’nın” intiharının ardından o parçayı hiçbir şekilde konserlerinde söyleyememiştir. Bu olayın üzerinden 4 yıl geçmesinin ardından ünlü manken “seçkin piriler” ile 24 Mart 2010 tarihinde dünya evine giren Tangöze, iyi bir eş ve iyi bir baba olmuştur. Bu evlilikten iki tane çocuğu olan başarılı solist, eşine çocuklarının bakımı konusunda oldukça fazla yardımcı oluyor. eşinin anlattığına göre çok iyi bir baba olan Tangöze oğlu Hakan’ın ismini de kendisi koymuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.