Hayri Yazıcı Kimdir Listesinde Kimler Var ?

Metin Aşık’ın başkanlığı sırasında Fenerbahçe’de yönetim kurulunda görev yapan ve Bursaspor’un 2013 Mayıs ayında vefat eden kulüp başkanı İbrahim Yazıcı’nın kardeşi Vedat yazıcı, abisinin ölümünün ardından yapılacak olan olağanüstü genel kurulda son anda adaylığını açıkladı ve avukatı ile İlhan Parseker, Mete Öz, Sami Bilge, Gökçin Aras gibi isimlerin yer aldığı yönetim kurulu listesini gönderdi.

 

Uludağ ve Bodrum’daki Grand yazıcı otellerinin sahibi Hayri yazıcı ve büyük ailesi, 2012 yılı ağustos ayında yayınlanan quality of magazine için mutluluk pozları verdi. Ailenin dergi için çektirdiği fotoğraflarda 2011 yılında sevgilisiyle gizlice evlenen Hayri beyin oğlu Mehmet can ve eşi nehir Hanım’da yer alıyor.

 

Basında istenmeyen gelin olarak lanse edilen nehir, oldukça zor günler geçirmişti. Ancak aile, verdiği pozlarda gelinleriyle çok mutlu bir yaşam sürdüklerini gösterdi. Hayri yazıcı, eşi, kızı, damadı, oğlu, damadı ve torunlarıyla birlikte yüzlerinde hissedilen mutlulukla poz verdi. Hayri beyin eşi lale hanım, verdikleri pozun ardından eşi ile ilk tanışma ve aşık olma anlarını anlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.