Ayşe Özyılmazel Kimdir Kaç Yaşında ?

Türk gazeteci, pop şarkıcısı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel 1979 İstanbul doğumludur. Şarkıcı Neco ve Oya Germen’in kızları olan Özyılmazel, halen Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı görevine devam etmektedir. 1997 yılında İstek Semiha Şakir Lisesi’nden mezun olmuş, 2001 yılında Yeditepe Üniversitesi Sinema bölümünü bitirmiştir. Özyılmazel Gelişim Orkestrası’nda da görev almıştır.

 

Ünlü köşe yazarı Haşmet Babaoğlu’yla uzun süreli bir beraberlik yaşamış olan Ayşe Özyılmazel, ardından Okan Bayülgen’le sevgili olmuş; bu ilişki gündemi uzun süre meşgul etmiştir. Bu ilişkiden sonra ünlü reklamcı Ali Taran’la 1 Temmuz 2011 Bodrum’da dünya evine girmiştir. Ayşe Özyılmazel’in 2009 yılında çıkardığı kendi adını taşıyan ve 2011 yılında çıkardığı “Sıfır Makyaj” isimli 2 albümü vardır. Özyılmazel şarkıcı Alişan’la birlikte “Ayşe ile Alişan” isimli programı sunmuş, ardından single parçaları “Su Gibi Gel” ve “Nefis”i çıkarmıştır.

 

Ayşe Özyılmazel’in “Ayşe’nin bloğu” isimli blog sayfası bulunmaktadır. Bu sayfa üzerinden hayranlarına sağlık, moda ve güncel konular hakkında bilgi veren Özyılmazel; beğendiği tasarımları, diyet programlarını ve çalışmalarını okuyucularıyla paylaşmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.