Ziynet Sali Kimdir Kaç Yaşında Sevgilisi Kim ?

Ziynet Sali ,  1975 yılında Kuzey  Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde doğmuş bir sanatçıdır.  Doğduğu yerin siyasi konumundan  dolayı Yunancayı ‘ da iyi bilen Ziynet Sali ,   bölgede yaşayan yöreye ait   Yunanca şarkıları ,  Türkçe olarak söylemektedir.  Ailesi  , Londrada uzun seneler  kalmış   ve tekrar  1981 yılında Kıbrısa dönmüştür.

 

İlk eğitimini manchester’ da alan Ziynet Sali ,  Orta öğretimini   yine doğduğu yer olan  KKTC’de almıştır. Kendisi Sanatçılığın yanında Son Osmanlı Yandım Ali  ve Çılgın Dershane Kampta  filmlerinde de rol alarak   oyunculukta da kendini geliştirmiştir.  Euro dance  adında katıldığı yarışmada 2007 yılında  Avrupa’ da birinciliği yakalamıştır ve bununla birlikte bir çok ödüle de imza atmıştır.

 

Ziynet Sali ,  Türkiye’ de olan ve en az kendisi kadar ünlü olan  Funda arar  ve İzel  ile , sıkı fıkı bir dostluğu olduğu da bilinmektedir. Ziynet Salinin uzun bir süre   ünlü futbolcu Hamit Altıntop ile birlikteliği olmuştur. Hamit altıntop’a özel bir şarkısı da bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.