Kerem Altan Kimdir Kaç Yaşında ?

Sihirli annem dizisinin sevilen oyuncusu defne joy foster’ın ölümünün ardından medyada isminden oldukça fazla söz edilen kerem Altan, oyuncunun öldüğü gün yanındaki tek kişiydi. Ayrıca oyuncu Altan’ın evinde ölü bulunmuştu. Kerem bey, gizemli olayın ardından medya tarafından suçlanmıştı.

 

Kerem Altan, taraf gazetesinin genel yayın yönetmenin oğlu ve taraf gazetesinin yazı işleri müdürlerinden biridir. Defne joy ’un evinde ölü bulunduğu Altan’ın evine gelen oyuncunun kocası, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Başarılı oyuncu Altan’ın evinde nefes darlığı geçirdiği sırada kendisine yardım edilemediği için son nefesini vermişti.

 

Bir gece kulübünde oyuncu defne joy ile tanışan ve mekândan gece saat 04.00 sularında birlikte çıkan kerem Altan, olay sonrasında polise verdiği ifadesinde aralarında duygusal bir yakınlaşma yaşandığını ancak daha ilerisinin olmadığını anlattı. Oyuncunun boğazından gelen hırıltı sesinin sonrasında halsizleşen defne için yakındaki bir klinikten yardım istemeye giden Altan, 06:30 da döndüğünde oyuncunun baygın olduğunu gördü. Back-up’ı arayan Altan, acil bir ambulans istedi. Gelen sağlık görevlileri ünlü oyuncunun ex olduğu bilgisini vermişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.