İlhan Uslu Kimdir Listesinde Kimler Var ?

Bursaspor yönetim kurulu üyelerinden biri olan ve 2013 yılında İbrahim yazıcının vefatının ardından yapılan olağanüstü genel kurulda aday olan ilhan uslu, evli ve 2 çocuk babası ve 1968 bursa şehrinde dünyaya geldi. Uslu, üniversite tahsili dışında başka bir yerde yaşamadı. Bilgili ve başarılı spor adamı, bursa Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul üniversitesi mimarlık fakültesini bitiriyor.

 

İyi derecede İngilizce bilen ilhan uslu; inşaat, gayrimenkul ve tekstil alanlarında faaliyet yürütüyorum. Takımda görev yaptığı dönemlerde kulübü hem yurtiçinde hem de yurt dışında UEFA toplantıları ve şampiyonlar ligi organizasyonlarında başarıyla temsil etti.

 

Bursaspor takımı 2014 olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olmadığını kendi internet sitesinden açıklayan Bursaspor yönetim kurulu üyesi ilhan uslu, açıklamayı yaptığı internet sitesinde Bursaspor takımının oldukça zor günler yaşadığını anlattı. Başkan adayı olan Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve recep Bölükbaşı’ndan hangi aday seçilirse seçilsin oldukça zor bir görev olacağını söyleyen uslu, koyu bir Bursasporlu olan bursa belediye başkanına da çok görevler düştüğünü sözlerine ekledi