Ersin Korkut Kimdir ?

Ersin KORKUT ,  1977 doğumlu olup Hakkari ‘ de doğmuştur. Yakın bir tarihte gündemde  hızlı bir şekilde yer edinen Ersin  KORKUT , teyzesinin oğlu olan  yapımcı , oyuncu , yönetmen  Yılmaz ERDOĞAN ile  çok güzel hareketler adındaki bir  tiyatro programında ününe başlamış ve   tiyatronun  finali olmadan  bir sürü iş teklifine imza atmıştır.

 

Eğitim olarak  ilk ve ortaokul  mezunu olan Ersin  KORKUT , özel hayatına / aşk hayatına dair  günümüze kadar gündeme  gelmeyen bir oyuncudur. 2006 yılından bu yana şöhret basamaklarını hızla tırmanan  Ersin  KORKUT ,   Yılmaz ERDOĞAN’ın  bu işler o kadar kolay değil demesi üzerine kendine güvendiğini  ve bu işi yapabileceğini söyleyerek başlamıştır.

 

Filmografisini , reklam filmlerini , Oynadığı dizilerin listesini  hızlı bir şekilde genişleten Ersin KORKUT  günümüz de  Galip derviş adındaki bir dizide  Ahmet adında bir komiseri canlandırmaktadır. Kutsal Damacana , Organize işler … gibi    Sevilen filmlerde de oynamıştır. Son filmi ise  2014 yılı yapımı olan Patron mutlu son istiyordur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.