Zeynep Anıl Tatdıran Kimdir?

Doğum Tarihi : 11 Nisan 1993

Boy: 1.60, Kilo: 43, Göz Rengi: Kahverengi

 

Doksanlar Dizisi Hikayesi
Hikaye, 1990 yılının yaz aylarında başlar.İşini bilmeyen memur Bekir ve müteahhit Nuri Tuncaykardeşler, babalarına ait bir arsa yüzünden bir kaç yıl önce birbirlerine küsmüşlerdir.İki ailenin reisleri ve eşleri bu küslükten dolayı birbirleriyle konuşmamaktadırlar.Bekir’in liseye giden Özlem ve ilkokul öğrencisi Zeynep, Nuri’nin ise biri nişanlanmak üzere olan Mustafa, lise öğrencisi Emre ve ilkokula giden Gökhan adında üç oğlu vardır.

 

Yapımcı ve senarist Birol Güven’in Seksenler’den sonra hazırladığı, “Sokakta oynayan son çocukların dizisi” “Doksanlar”; Türkiye’nin 1990’lı yıllarını, sıradan bir mahalle ve o mahallede yaşayan sıradan insanlar üzerinden anlatan dizi 26 Haziran Çarşamba günü atv’de başlıyor.

 

atv ekranlarında yayınlanacak olan Doksanlar dizisinin çekimleri başladı. 90’lı yılları anlatacak olan dizide kullanılan eşyalarda şimdiden ilgi çekmeye başladı.

 

Birol Güven’in yapımcılığını yaptığı Doksanlar dizisinin kadrosunda Zeynep Anıl Tandıran, Erkan Köse, Açelya Akkoyun, Beste Bereket, Derya Şensoy, Gamze Özalan, Esra Dermancıoğlu, Pelin Öztekin, Hande Soral, Deniz Oral, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Ümir Erdim ve Renan Bilek rol alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.