En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Mehmet Erdem Kimdir Kaç Yaşında Sevgilisi ?

2013 yılında Türkiye müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan sanatçı ödülünü alan Mehmet erdem ne kadar müziğe gönül vermek için klarnet icracısı babası ve bağlama üstadı dayısını örnek almış olsa da hayatındaki ilk enstrümanı 5 yaşındayken alınan mandolin olmuştu. 5 yaşında müzik yaşamına ilk adımını atan sanatçı daha sonraları ud, bağlama gibi enstrümanlarda çalmaya başlamıştır.

 

Müzik hayatına çok erken yaşlarda başlayan Mehmet erdem, öğrencilik yıllarında da müzikle uğraşmaktan vazgeçmedi ve lise de çeşitli gruplarda vokalistlik ve enstrümanist olarak görev aldı. Ayrıca sanatçı bu dönemde usta müzisyenlerden bağlama, gitar, ud gibi ensrüman dersleri aldı. Erdem, üniversite yıllarında müzikal anlamda bir okul olarak değerlendirdiği kardeş türküler grubuyla çalışma fırsatını bulmuştur.

 

Mehmet erdem, pek çok beğenilen dizi için dizi müziği hazırlamıştır. Başarılı müzisyenin bestelediği dizi müzikleri arasında leyla mecnun, çalgı çengi, seni seviyorum ve kalbim seni seçti gibi dizilerin müziklerdir. Sanatçının “deli deli olma” dizisine yaptığı dizi müziği altın portakalda en iyi dizi müziği ödülünü almıştır. Sanatçı 2012’de çıkardığı “herkes aynı hayatta” adlı ilk albümü ile milyonları kendisine hayran bırakmıştır. albümde yer alan ve video klip çalışması yapılan hakim bey adlı parça ile sanatçı bir anda müzikseverlerin gözünde bir fenomen haline gelmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.