Selin Demiratar Kimdir? Kaç Yaşında?

Selin Demiratar 20 Mart 1983 tarihinde Erzincan da dünyaya gelmiştir. Pek çok işin yanı sıra oyunculuk ile tanınmıştır. Selin Demiratar babasının işi sebebiyle sürekli şehir değiştirmek zorunda kalmıştır. Bu nedenle Adana, Ankara, Antalya ve İstanbul gibi birçok şehirde yaşamıştır. Oyunculuk kariyerine ilk olarak ‘’Koçum Benim’’ adlı TV dizisi ile başlamıştır.

 

Burada mükemmel bir oyunculuk çıkaran Selin Demiratar şöhret olma yolundaki en büyük adımı böylece atmıştır. Lise eğitimini birçok şehirde okuyan Güzel oyuncu Üniversiteyi ise Mimar Sinan Üniversitesinde okumuştur. 1999 senesindeki düzenlenen Miss Globe güzellik yarışmasında Türkiye de birinci dünya da ise 3. Sırada yer almıştır. Gösterdiği bu başarı ile önü açılmış, şöhret olmuştur. Daha sonra pek çok dizi ve film de rol almıştır.

 

2003 yılında çekimine başlanan ve 2 yıl süren ‘’Lise defteri’’ isimli gençlik dizisinde başrol oynamıştır. Burada oynadığı Güney Doğru karakteri çok sevilmiştir. Selin Demiratar şu anda Atv ekranlarında yayınlanan Huzur sokağı adlı dizide Kutsi ile başrol oynamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.