Necati Şaşmaz Kimdir Kaç Yaşında ?

Necati Şaşmaz ; Asıl adı Muhammet olan namı diğer Polat Alemdar 15.12.1971 yılında Elazığ’ın Harput ilçesinde dünyaya gelmiştir. Babası Abdulkadir, annesi Sahil Şaşmaz çiftinin ilk çocuğudur. Şaşmaz, boyu 178 cm kilosu ise 73’tür. Bunun dışında Şaşmazın iki erkek kardeşi vardır. Bunlar; Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmazdır. Necati Şaşmaz’ın asıl mesleği Turuzimciliktir. Öğrenimini Kanada tamamlamıştır ve ABD’de altı yıl boyunca kalmıştır. 11.09.2011 günü ABD’ye giderken Amerikada yapılan saldırı sonucunda uçağı geri dönmüştür.

 

Necati Şaşmaz Ailesinin baskısı üzerine Türkiye’de kalmıştır. Ankara’da ailesiyle yaşamaya başlayan şaşmaz sigorta acenteliği işine girmiştir. Daha sonra Osman Sınavdan oyunculuk teklifi almış ve kabul etmiştir. Bu teklif sonucunda hayatı değişecektir. 2003-2005 yılları arasında Kurtlar Vadisinde başrol oyuncusu olarak oynamıştır. Daha sonra 2006 yılında Kurtlar Vadisi Irak, 2007 yılında Kurtlar Vadisi Terör(2 bölüm oynadıktan sonra yasaklanmıştır.) bu flimden sonra aynı yıl içersinde Kurtlar Vadisi Pusu filminde rol almış ve günümüze kadar da hala etkisini göstermektedir. 2011 yılında ise Kurtlar Vadisi Filistin filmi çekilmiştir.

 

Daha sonra Şaşmaz, 12.12.12 tarihinde Nagehan Kaşıkçı ile dünya evine girmiştir. Mutlu Çiftin; 09.10.2013 tarihinde Ali Nadir isminde erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Şu anda da mutlu bir evlilikleri vardır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.