Petek Dinçöz Kimdir?

Didem Ezgü , bilinen adıyla Petek Dinçöz  29 Mayıs  1980 yılında İzmir’ de doğmuştur. Petek dinçöz iş hayatında bir çok alana yönlenmiştir. Kariyerinin ilk adımlarına mankenlikle başlamış ve  daha sonra ,  müzikle ilgilenmeye başlamıştır.  Müziğin kendisine göre olduğunu düşünen Dinçöz ,  assolist olarak başladığı  müzik piyasasında  2001 yılında bir single  çıkararak   ilk profesyonel adımı atmış oldu.

 

Alanında hızlı bir çıkış yapan Petek Dinçöz ,  en iyi çıkış yapan sanatçı olarak ödül almıştır.  Kariyerinde başarıya doğru koşan hızlı adımlarla ilerlerken  2012 yılında Çarkıfelek sunuculuğu yaparak ekranlarımıza görmeye alıştığımız bir yüz olmuştur.

 

Aşk hayatında ise , Petek Dinçöz yine sık sık   gündeme dülmektedir. Uzun bir süredir sevgilisinin ismini sır gibi saklayan petek dinçöz yakın bir süre önce sevgilisi ile   görüntülenmişti. Sevgilisi Abdullah Taşkın , tesktil işi ile uğraşmaktadır ve  Petek Dinçözden 1 yaş küçüktür.  İş  hayatında ve  aşk hayatında  mutlu olduğunu belirten Petek Dinçöz ,  sevgilisi ile arkadaş ortamında tanıştığını ve hatta evlilik teklifi ettiğini de söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.