Berk Hakman Kimdir?

berk hakman
berk hakman

Berk Hakman Ankara’da dünyaya gelmiştir. 32 yaşındadır. Ailesinin kökenleri Saraybosna’ya dayanır. 2003 yılından beri etkin olarak televizyonlardan aşina olduğumuz bir oyuncudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es es, Mazi Kalbimde Yaradır ve Suskunlar dizilerinde oynamıştır. 11 ödüllü Tepenin Ardı filminin baş rol oyuncusudur. Ataman Hakman’ın oğludur.

 

Berk Hakmanşu an Kaçak adlı dizide rol oynar. İlk olarak 2003 yılında Okul adlı filmde karşımıza çıkmıştır. Bu filmde Ersin isimli karakteri oynayan başarılı oyuncudur günümzde de etkin olarak dizilerde ve filmlerde oynamaktadır. Rol arkadaşı Begüm Birgören ile zamanında hakkında aşk dedikoduları yazılıp çizlimiştirfakat doğruluk payının ne olduğu bilinmemektedir. Kendisi de bu haberleri yalanlamıştır.

 

Berk Hakman Ankara doğumludur. Akdeniz Üniversitesinde bir süre eğitim gördükten sonra oyuncu olmaya karar vererek İstanbul’a yerleşmiştir. Diğer bilindik oyunculardna daha kaliteli ve farklı bir çizgiye sahip olduğu söylenebilir. Bir çok başarılı projede  güzel rol almıştır.

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2003 Okul Ersin
2006 Janjan Janjan – Sadık Karayel
Saklı Yüzler İsmail
2009 Kampüste Çıplak Ayaklar Ali Konuk oyuncu
2012 Tepenin Ardı Zafer
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2005 Kırık Kanatlar Hristo
Seher Vakti Davut
2006 Felek Ne Demek? Şeyda
2006-2007 Hatırla Sevgili Deniz Karayel
2009 Çocukluk Günleri
2009-2010 ES-ES Tercan
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Selim Balkanlı
2012 Suskunlar Gurur Kutay / Gazanfer Bircan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.