Erdem Yener Kimdir Ece Çelebioğlu Kimdir ?

Erdem Yener, müzikle birlikte; karikatür, radyo programcılığı, oyunculuk ve dansçılık ile ilgilemektedir. Küçük yaşlarından itibaren tüm ilgilendiği alanlarda kendini geliştirmeye çalışmıştır. 13 yaşından itibaren şarku sözü yazmaya başlayan Erdem Yener, 18 yaşından itibaren de gitar çalmaya başlayarak Ankara’da ilk ve tek müzik grubu olan +4’ü kurmuştur. 5 sene boyunca, başra Ankara olmak üzere, birçok ilde konser ve bar programları vererek, gerek kendi şarkılarıyla, gerekse cover şarkılarla kendini seyircilere dinletti.

2003 senesinde İstanbul’a taşındı ve Kedi Müzik barında müzik yaptı. Bu doğrultuda birçok albüm, film müziği ve jingle projelerinde; icracı, söz yazarı, solist ve aranjör lakaplarıyla görev aldı.

İlk albümü olan “Kirli” yi 22 Ekim 2008 yılında çıkartan müzisyen, ilk klibini de “Belki” isimli şarkıya çekmiştir. Bu kliple adını herkese duyurmayı başarmıştır.

Daha önceki yıllarda oyuncu koçu ve cast direktörü sıfatlarıyla kamera arkasında görev alan Yener, 2010 senesinden günümüze GSM operatörü olan Avea’nın reklam ve marka yüzü olarak görev almaktadır..

2012 senesinde, ses tellerinde bulunan kist sebebiyle geçirdiği ameliyatlar sonrasında, Ocak 2013 senesinde “Rüyalar Kızı” isimli teklisi, video klip olarak dinleyiciye sunulmuştur.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.