Baha Bayırlı Kimdir Kaç Yaşında ?

Baha Bayırlı Yetenek Sizsiniz isimli bir yetenek yarışmasına katılarak tanındı. Bir çok insanın tanıdığı ilk dakikdan itibaren ilgisini çekti. Sempatik tavırları ve güzel yüzü küçük Baha’nın yeteneği ile de brleşince hemen meşhur olmasını ve kalplerde taht kurmasını sağladı. Bu sevimli çocuk gösterisi ile milyonları televizyona kilitlemiştir.

 

Baha Bayırlı müzik ile ilgilenmektedir ve o yaşta harika eserler ortaya çıkarır. Mükemmel bir bateri şov yaparak izleyicileri kendine hayran bıraktı. Bateri şovu sayesinde kısa sürede tanındı ve bu Yetenek Sizsiniz isimli yarışmanın ikincisi olarak yarışmadan ayrıldı. Çok hak ettiği bir ödülü almıştır. Sempatik yüzü de bunda katkı sağlamıştır. Babası bir itfaiye amiridir. Turgut reis Belediyesine ait çalışır.

 

Baha Bayırlı minik vücudu direncini koruyamamış ve alışkın olmadığı kadar yoğun bir tempoda çalışınca yenik düşmüş ve rahatsızlanmıştır. Minik yetenek hastaneye kaldırılmıştır. Kusma, terleme ve benzeri şikayetleri burada tedavi altına alınmış ve eski haline dönmüştür. Yarışmanın ardından hayatına giren yoğun tempo onu biraz zorladı.

Yorum

Yorum Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.