Hüseyin Avni Mutlu Kimdir Kaç Yaşında Görev Yerleri Nereli ?

Hüseyin Avni Mutlu ,  1956 yılında Rize’ de doğmuş  tanınmış bir  bürokrattır.  Öncelikle  meslek  kariyerine  Bursa  , Çorum gibi çeşitli illerde  kaymakam olarak başlamış  ve  son olarak İstanbul valisi olarak atanmıştır.  Geçtiğimiz yıl meydana gelen gezi olayları nedeniyle  hayatını kaybeden Berkin Elvan  için attığı tweet  ile  Vali  Hüseyin Avni Mutlu devamlı gündeme  gelmekteydi.

 

Duygularını twetter sosyal paylaşım web sitesi  ile  halka paylaşan Vali Mutlu , kendisine  gelen  eleştirilere  ve kendisinin sorumlu tutulduğu mesajlara  yanıt vermedi.  Şimdi ise gündemde Vali  Hüseyin Avni Mutlu’ nun   5 gün sonra yapılacak olan 1 mayıs kutlamalarının   Taksim meydanında  yapılıp yapılmayacağı konusundaki  yorumları tartışılmaktadır.

 

1 Mayıs  kutlamalarının  Taksim meydanında yapılmasını isteyen sivil toplum örgütleri   hükümetin buna izin vermemesi  üzerine gerekenlerin yapılacağını söyledi. Hüseyin Avni Mutlu ise  bu durumu aklımıza getirmek bile istemiyoruz yanıtını vererek ,  Diğer meydanlarda yapılması halinde her türlü  lojistik desteği vereceklerini  ve işçilerin bu bayrama katılmasını her şekilde desteklediklerini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.