Monica Bellucci Kimdir Kaç Yaşında Sevgilisi ?

Monica Belluci eski model ve İtalyan sinema oyuncusu. İki çocuğa sahiptir. Nakliyat şirketi sahibi Luigi Bellucci ile ressam Maria Gustinelli’nin kızı olarak dünyaya geldi. Öncelikle Hukuk Eğitim alan güzel model okul masraflarına destek olması için modellik yapmaya başlamıştır. Ardından bu dünyanın ışıltılarına kapılarak hukuk eğitimini yarıda bırakıp Milano’ya yerleşmiş ve hayatını moda ve modelliğe adamıştır. Harika güzelliği ve dikkat çeken fiziği ile burada kısa zamanda tanınmıştır.

 

Monica Belluci 1989 da oyunculuk kariyeri yapmaya karar vermiştir ve bu konuda eğitimler almıştır. Ardından bir ka çküçük televizyon filminde rol almıştır. 1995 yılına kadar Nicola Farron ile nişanlı kalmıştır. Ardından 1999 senesinde Vincent Cassel ile dünya evine girmiştir. 2004 yılında bir kız çocuğu dğurmuştur ve iddialara göre eşi ile ilişkisinin monotonlaşmasından ürktükleri için ayrı evlerde yaşarlar.

 

Monica Belluci Avrupa ve Amerika dergileri ve internet siteleri tarafından bir çok kez “En Güzel” ve “En Seksi” kadın seçilmiştir. Amerika’da yaşamayı cidden reddetmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.